И в чужбина разкриха ЦСКА: Агенти на играчи командват отбора


И в чужбина разкриха ЦСКА: Агенти на играчи командват отбора

2188 0

Изключително злепоставящ материал излезе в чуждата преса относно случващото се в ЦСКА през последната година.

Издание в Люксембург - Tageblatt направи обширен материал за един от нападателите на "червените" - Аурелиан Жоаким, който беше голмайстор на тима по време на предсезонната подготовка.

"Обещанията към мен не се спазват", категоричен е нападателят пред журналиста от медията.

"Едно очаквах, а то друго се получи. Разочарован съм от ситуацията и от лятото ще си търся нов отбор. Съжалявам за това, но обстоятелствата ме принуждават". 

Това обаче не е всички, като медията е направила цялостен анализ на ситуацията в ЦСКА, като основната причина нападателят да не се наложи са - мениджърските интереси. Освен това жестоко охулени са реалностите в България.

"В българската столица Жоаким се сблъсква с тъмната страна на футбола. Отчайващата инфраструктура, лоши медицински грижи и тренировки, които не отговарят на съвременните изисквания - това е ежедневието на нападателя.

Жоаким е едва ли не последният човек в клуба. Причината? Агентите на футболистите имат много сериозно влияние. Те казват кой да играе и кой да е на пейката. А Жоаким няма свой представител.

Целта на ЦСКА е да продаде възможно най-много играчи. Но Жоаким не може да бъде един от тях и ще напусне като свободен агент през лятото", сигурен е Дан Елвингер - журналистът от Люксембург.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички