Жеков: Стойчо ми е спасил живота? Глупости на търкалета, истината е друга


Жеков: Стойчо ми е спасил живота? Глупости на търкалета, истината е друга

3229 0

Престрелките през медиите между легендите на ЦСКА Петър Жеков и Стойчо Младенов продължават с пълна сила, въпреки призивите на феновете двамата да прекратят словесната си война. Този път носителят на "Златната обувка" разясни ситуацията около "животоспасяващата операция", за която Екзекутора на Ливърпул съобщи, че е платил.

Жеков категорично отрече подобна информация и сподели, че действително се е нуждаел от средства, но те са покрити от клуба, а в последствие са били удържани от заплатата му, която не получавал винаги.

"Не бях влизал в болница от времето на соца. Оказа се, че имам проблем с дебелото черво. Трябваше да се отреже част от него и това е, нищо сериозно. Бях приготвил 300 лева за професора и не знаех, че ще трябват още", сподели Жеков пред "България днес".

"Тогава се обадих в ЦСКА и Кирчо Администратора донесе останалите пари, които после ми удържаха от заплатата. Тя беше чисто 2000 лева и я получавах от време на време. Глупости на търкалета са, че Стойчо ми е спасил живота. Каква животоспасяваща операция? След шест месеца вече не си личеше, че са ме рязали", обясни легендарният таран своето виждане по този казус, а само преди няколко дни обвини Стойчо Младенов в източване на ЦСКА (подробности четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички