Жеков: С играчите, които се привличат без пари, няма да стане


Жеков: С играчите, които се привличат без пари, няма да стане
Снимка: БГНЕС

1999 0

Легендата на ЦСКА Петър Жеков отново изрази мнение, че през пролетта ще бъде изключително трудно за "червените". Според него от клуба не са направили достатъчно инвестиции за привличането на качествени нови попълнения, които да увеличат класата.

"С играчите, които се привличат без пари, няма да стане. Казал съм го и ще го повторя. Трябва повече класни футболисти, хубаво е да се мисли за бъдещето, да се инвестира. Не го познавам добре това момче Ахмед Ахмедов. Дано му тръгне в ЦСКА, това е много важно. Чувам, че бил добър с глава, но трябва да работи върху играта си с крака. И аз мога да кажа, че само с глава не става. По принцип тя ти помага да играеш добре и с краката", коментира през смях големият футболист.

"Най-лесният и бърз път на ЦСКА към Европа е през Купата на България. Хубаво е да си пожелаем финал ЦСКА - Левски в турнира, за да има голяма тръпка за феновете. През първенството обаче ще стане много трудно. Иска ми се да съм лош пророк, но май виждам нашия отбор на трето място, а това е отстъпление", завърши Петър Жеков пред "Меридиан мач". А какво решение взеха от ЦСКА относно треньорския пост - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички