Крушчич остава начело на ЦСКА, а Люпко се появи в София преди старта на подготовката


Крушчич остава начело на ЦСКА, а Люпко се появи в София преди старта на подготовката
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1928 0

Милош Крушчич остава треньор на ЦСКА. Той ще изведе отбора днес от 11,00 часа за първото занимание през 2020 година. Малко преди тренировката сърбинът ще говори за първи път пред медиите като постоянен треньор, след като досега беше временен.

Ръководството е решило да му гласува доверие след позитивните резултати под негово ръководство, които тимът записа в края на есенния полусезон. С него начело ЦСКА е в серия от 8 мача без загуба във всички турнири (6-2-0), като няма и допуснат гол (15:0). От Борисовата градина не съобщиха официално в сайта си, че Крушчич остава начело, но това ще бъде обявено днес, пише "Тема спорт".

Освен това се съобщава, че Люпко Петрович се появил в София в неделя. Опитният сърбин напусна треньорския пост в ЦСКА в началото на октомври, но продължава да помага на клуба. Сърбинът сам призна, че е готов да наблюдава потенциални нови попълнения. В момента Петрович има и консултантска роля към ръководството, но не се меси в работата на своя бивш помощник Милош Крушчич. Люпко беше назначен като съветник през декември 2018 година, но след това застана начело в триумвират с Добри Митов и Димитър Пенев. А какви са плановете на "червените" за зимната подготовка - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички