Царско село няма да пусне Уесли Ната в ЦСКА, ето защо


Царско село няма да пусне Уесли Ната в ЦСКА, ето защо
Снимка: Beroe.bg

4141 0

Бразилският халф Уесли Ната няма да заиграе на "Българска армия” през пролетта. Това става ясно от изявление на собственика на Царско село Стойне Манолов в отговор на публикациите, че преговорите с ЦСКА за играча са в напреднала фаза.

"За трима наши футболисти има оферти, но те са от чужбина, а не от България. От "Българска армия" няма нито оферта, нито запитване, нито контакт", казва Манолов пред "Тема спорт". Преди десетина дни той каза същото и за трансфер на Родни Антуи в същата посока. Пред "Меридиан Мач" обаче босът казва, че все пак е имало интерес от ЦСКА, но условията не устройвали Царско село.

"Вижте, няма да пуснем нашия футболист, който го искат под наем и с условия за процент при бъдеща продажба. Това не ни устройва. На нас ни трябват продажби на звездите ни, за да може да се издържаме. Има интерес от чужди клубове към Уесли Ната, Родни Антуи и още един наш футболист, който също е чужденец", заяви Манолов.

"Това не ви изненадва, нали? Да сте чули през последните години български играч да е направил сериозен трансфер? За съжаление, е така. Може да продадем само един от основните си играчи, но това ще стане за наистина сериозна сума. Защото ни трябват пари, но от друга страна, целта ни е да останем в елита", допълва клубният собственик. А каква сума иска за голмайстора си Али Соу вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички