Изненадващ трансферен удар на „Армията“! ЦСКА купи футболист, за който мечтаеше отдавна


Изненадващ трансферен удар на „Армията“! ЦСКА купи футболист, за който мечтаеше отдавна
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

12762 0

ЦСКА осъществи трансферен удар. На стадион „Българска армия“ ще се подсилят с отлично познато име в родния футбол.

Армейците взимат Данило Асприля, твърдят колегите от „Блиц“. Той вече направи име у нас с екипа на Литекс. Колумбийският нападател късаше мрежи за клуба ловешкия клуб на Гриша Ганчев в периода 2013-2015 година.

34-годишният щурмовак има договор с Бейтар Йерусалим до 30 юни 2024 година. От ЦСКА обаче са сключили споразумение с гранда от Израел. Според колегите Асприля вече има подписан договор с „червените“, след като сделката между клубовете е факт.

"Понеже Асприля имаше договор с Бейтар, откупихме правата му. Неговият договор с нас е за 2 години", призна източник на изданието от Борисовата градина.

Данило изигра изключително силен сезон в израелското първенство, след като от 31 мача отбеляза 17 гола.  Асприля е третият нападател на ЦСКА след привлечените вече Майкъл Естрада и Матиас Фаетон. 

Името на Асприля и преди беше спрягано за трансфер в ЦСКА , но този път нещата са сигурни. Любопитна подробност е, че съпругата му е българка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: На финалната права? Агентът на желан от ЦСКА акостира в София, за да преговаря

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички