Данило Асприля заяви, че иска да облече екипа на ЦСКА


Данило Асприля заяви, че иска да облече екипа на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2722 0

Бившият футболист на Литекс Данило Асприля говори пред „Спортал“ за своето бъдеще. Колумбиецът напусна израелския Апоел Беер Шева в края на сезона и сподели, че има голяма желание да заиграе за ЦСКА.

„През последните три години съм водил разговори с ЦСКА. Сега прекратих моя договор с Апоел Беер Шева. Искам този сезон да играя само за ЦСКА. Надявам се през тази седмица да можем да изгладим всичко и да се присъединя към отбора. Моята мечта е да се завърна в България“, разри Асприля.

Бързоногото крило записа 32 мача с екипа на Апоел Беер Шева през изминалия сезон и вкара 2 гола. Той има на сметката си и 4 срещи за Купата на Израел, която неговият Апоел спечели след дузпи на финала срещу Макаби Хайфа.

Асприля бе част от тима на Литекс между 2014 и 2016 година. Той има общо 55 мача с екипа на ловчанлии във всички турнири, в които е вкарал 23 гола. През това време той бе един от най-добрите играчи в българското първенство, а сега предстои да разберем дали той ще акостира на стадион „Българска Армия“ и ще успее ли да помогне на „червените“ в преследването на високите цели, заявени от клуба.

Вижте още: От ЦСКА взеха решение как ще постъпят с голмайстора Жорди Кайседо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички