Изненада! ЦСКА набеляза втори еквадорски нападател това лято


Изненада! ЦСКА набеляза втори еквадорски нападател това лято
Снимка: Instagram

4160 0

Въпреки лошия спомен с Жорди Кайседо, в ЦСКА продължават да търсят попълнения от Еквадор. Поне така гласят актуалните трансферни слухове относно "червените". Според един от тях столичният гранд е набелязал нападателя на елитния еквадорски Ел Насионал - Рони Карийо.

Информацията идва от журналиста Пабло Мендес, според когото нападателят ще напусне настоящия си тим и страната като цяло. Пред него има 2 опции - да отиде в ЦСКА или да премине в португалския Портимонензе.

Договорът на Карийо с Ел Насионал е в сила до края на настоящата година, така че вероятно ще трябва да се плати някаква сума за него. Еквадорецът е оценяван от transfermarkt.com на 350 000 евро.

Набелязаният футболист е на 26 години, кариерата му дотук е минала изцяло в Еквадор. Носил е екипите на Америка, ЛДУ Кито, Универсидад Католика, Аукас и Портовиехо. През изминалия сезон е реализирал 11 гола и 9 асистенции в 19 мача във всички турнири.

Любопитното е, че това е вторият еквадорски нападател, с който ЦСКА е свързван това лято, след Майкъл Естрада. Изглежда възможно атаката на "червените" през новия сезон да е доминирана от състезатели от южноамериканската страна. По-рано се появи слух, че ЦСКА вади 4 милиона лева за екзотичен футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички