Изненада! Бившият лидер в ЦСКА Тиаго Родригес заяви, че е готов да се завърне при "червените"


Изненада! Бившият лидер в ЦСКА Тиаго Родригес заяви, че е готов да се завърне при "червените"
Снимка: Levski.bg

5844 0

Един от най-добрите чуждестранни играчи, стъпвали на българските терени в последните години - Тиаго Родригес, все още не е успял да си намери клуб. Бившата звезда на ЦСКА напусна руския УФА, поради войната между Русия и Украйна.

Португалецът подписа с "армейците" през 2017-а година. С червената фланелка той изигра 154 мача, в които записа 35 гола и 40 асистенции. Халфът спечели Купата на България и бе с основен принос за класирането на тима в групите на Лига Европа.

Мнозина от феновете на "червените" искат отново да видят своя любимец на "Армията". Подобно желание споделя и самият той. Пред "Тема Спорт" полузащитникът разкри, че

"Кариерата ми е "на пауза", ако мога така да се изразя, заради някои обстоятелства. Но продължавам да тренирам усилено, за да задържа формата си и да съм готов за следващото предизвикателство", заяви Тиаго, споделяйки, че с удоволствие ще се завърне в игра за 31-кратния шампион.

"Получих няколко предложения, които в момента обмислям. Искам да направя най-добрия избор, все пак след месец ще навърша 31 години. Когато има нещо официално, всички ще разберете. Прекарах много хубави 4 години в ЦСКА и винаги, когато мога, следя какво се случва с клуба. Първото място е чудесна отправна точка за пролетта и се надявам през втория дял на кампанията тимът да запази своя фокус и в края на сезона да ликува с шампионската титла.

ЦСКА има огромно значение за мен и кариерата ми. Никога няма да забравя четирите години, в които представях този велик клуб. Но стана естествено, като всички футболисти, и аз трябваше да потърся ново предизвикателство за себе си. Разбира се, ако се отвори възможност отново да играя за ЦСКА, със сигурност ще дам всичко от себе си, за да помогна още веднъж", завърши португалецът.

Ето коя друга бивша звезда на "армейците" бива свързвана със завръщане в отбора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички