Потвърдиха съдбата на Симеон Александров в ЦСКА


Потвърдиха съдбата на Симеон Александров в ЦСКА
Снимка: YouTube: CSKA Sofia FC

2591 0

Младият талант Симеон Александров бе последното ново попълнение на ЦСКА през летния трансферен прозорец, като анализаторите го определяха като инвестиция в бъдещето, тъй като тепърва ще разгръща потенциала си.

Неговото време обаче изгледа бързо приключи на "Армията", след като през последните дни се появи информацията, че бившият играч на Септември ще бъде преотстъпен още през зимата.

Междувременно подобно развитие на практика бе потвърдено от бившия президент и собственик на Спартак Варна и настоящ футболен агент -  Николай Ишков.

"Да, идеята е той да играе в друг отбор през пролетния полусезон и да трупа опит. Все още обаче не е ясно в кой клуб ще отиде", сподели специалистът за "Тема Спорт".

Причината за подобно решение е, че промяната на тактическата схема на игра за "червените" лиши от възможност младокът да се доказва по фланговете и така към този момент става неизползваем в ЦСКА. До този момент той изигра две срещи - срещу Хебър и Септември на "Армията", съответно за Първа лига и Купата на България.

Вижте повече за ситуацията около Симеон Александров!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички