ЦСКА окончателно се разделя с двамата големи свои таланти Йоан Бауренски и Митко Митков?


ЦСКА окончателно се разделя с двамата големи свои таланти Йоан Бауренски и Митко Митков?
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

6504 0

Ръководството на ЦСКА е решило повече да не разчита не една от големите си надежди Йоан Бауренски. Треньорът на тима Саша Илич е бил категоричен, че перспективният полузащитник се нуждае от клуб, в който да му бъде даден повече шанс, информира "Мач Телеграф".

Бауренски вече прекара известно време в Ботев Враца, където бе отдаден под наем. Изглежда обаче значително подобрение в представянето му липсва, което продиктува подобни мерки.

Информацията разкрива, че спортният директор на "армейците" Филип Филипов е провел разговори с няколко други клубове за евентуално привличане на таланта. Част от тях са елитните Берое, Локомотив Пловдив, Хебър и Пирин.

Халфът има на сметката си едва 6 мача с представителния тим на 31-кратния шампион. 3 от тях са през настоящия сезон. С включванията си 21-годишният състезател създаде добри впечатления.

Освен него, напът да се раздели с отбора е и Митко Митков. Младокът, който направи фурор със самото си включване в игра за "червените", бе преследван от контузии и много пъти беше преотстъпван на други отбори. В момента той е в Берое, където "блести" Калоян Кръстев, който също не успя да се докаже в ЦСКА. С подобна визитка е и Тонислав Йорданов, който също скоро може да се озове при старозагорци.

Ето какво каза самият Илич за казуса с Митков и Кръстев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички