Не загубената титла, други са причините за лошия старт на ЦСКА - категоричен е Дюкенс Назон


Не загубената титла, други са причините за лошия старт на ЦСКА - категоричен е Дюкенс Назон
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5971 0

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон говори относно слабия старт на "червените", като даде своето обяснение. "Червените" имат 5 точки от 4 двубоя, като отпадна от румънския Сепси още на старта си в Лигата на конференциите.

Защо разликата с миналата година е огромна?

"Има много причини за тази загуба, не показахме добро лице. Имаме много проблеми, с които трябва да се справяме. Всеки трябва да поеме отговорност. Трябва да бъдем единни и обединени в това положение", сподели Назон пред "Диема Спорт".

Според него разликата отпреди няколко месеца е огромна. "Преди имахме страст. Влизахме във всеки мач с мисълта, че можем да спечелим. Към момента не показваме нищо от това. Надявам се, че става дума за лош старт на сезона и скоро ще намерим начин да обърнем ситуацията и да тръгнем по вярната посока. Не мисля, че загубената титла оказа сериозно влияние. Разочаровани бяхме, ставаше въпрос за 1 точка. Бяхме близо. Стартът ни сега не е успешен, не знам какво се промени. Трябва да бъдем обединени, тъй като когато има подкрепа в съблекалнята, се предава и на терена. Трябва да се върнем към това, което правихме в хода на цялата минала година".

Треньорските рокади - отразяват ли се?

Той е на мнение, че играчите трябва да свикват на треньорските рокади без това да им се отразява. "Новият треньор има хубави идеи. Трябва да се подобрим във всяко отношение. Не става въпрос за система на игра, а за влагането ни. Трябва да започваме всеки мач с идеята да го спечелим, а не да не го загубим. Това са различни неща". Ръководството на ЦСКА също е с категорична позиция относно бъдещето на Нестор Ел Маестро, който пое отбора преди малко повече от 2 седмици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички