Изчезнаха компютри от счетоводството на ЦСКА


Изчезнаха компютри от счетоводството на ЦСКА
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

2482 0

Липса на компютри в счетоводството на клуба, е установило новото ръководство на ЦСКА. След уволнението на бившия главен счетоводител Пламен Димитров, всичко било поето от къща собственост на Александър Томов. На "Армията" нямат никакви данни точно какво и на кого е платено, информира в. "24 часа".

Отделно липсва и цялата документация по делата, които се водят във ФИФА. В папките са открити само първите страници, които описват казуса. Всички други документи, които би трябвало да са налице, ги няма. Това означава, че не може да се стигне до точните суми, за които претендират играчите.

Част от хората, които смятали да помагат на новите, вече са се оттеглили заради наличието на различни фигури, които са се намесили в преговорите.

Вторник ще е решителен ден, поне за завършването на сезона. Петър Манджуков и Юлиан Инджов имали споразумение да преведат по 1.5 млн. лв., за да се осигури издръжката. Манджуков направил това, но колегата му спрял своите пари, след като разбрал за номера, който е извъртян в НАП.

Пак по информация на "24 часа" Томов представил обезпечение, като уж закупил доста скъпо земеделска земя край София. От НАП обаче я оценили на доста малко. Така 1.7 милиона остават необезпечени, което фактически означава, че отборът няма да участва в евротурнирите през лятото. Изпусната е вече датата 31 март, като на нея били внесени само документи за обезпечението, а не е получен документ от държавата, че всичко е наред.

В крайна сметка двамата бизнесмени се разбрали отново да повторят опита за финансиране във вторник. 3 милиона лева ще стигнат на отбора до края на сезона. Но след това нищо не е ясно. Усилията ще бъдат насочени към вземането на лиценз поне за вътрешното първенство, което обаче е също малко вероятно да се получи заради номерата на Томов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички