Треньорът на ЦСКА: Който иска - да бяга


Треньорът на ЦСКА: Който иска - да бяга
Снимка: Петко Налбантов/БГНЕС

1419 0

Който иска да бяга, да бяга. На мен ми трябват герои, а не интернет звезди, обяви треньорът на ЦСКА Галин Иванов след 0:0 с Ботев на "Армията". Той очевидно визираше изваденият от групата Тони Силва и Тончи Кукоч, които са доста по активни в социалните мрежи, отколкото на терена.

"Насила няма да караме никой да остава. Трябват ми хора, които искат да защитават клуба. Не мисля, че Тони Силва е направил ЦСКА пет пъти шампион или е вкарал отбора в Шампионската лига и Лига Европа.За мен всички ираги са равни", продължи бившият защитник.

Той разкри, че има желание да даде шанс на юношата Петър Витанов , но липсата на точки, го принуждава да залага на по-опитни футболисти.

За ситуацията в клуба Галин обясни: "Бил съм много години в ЦСКА, имало е и други тежки моменти. До гуша ми дойдоха тези заплати. Все пак закъсненията са на някои по един месец, а на други до два месеца. Вчера имаше човек от ръководството при нас. Благодаря му, че беше честен, но истината е, че положението не е никак розово. Нормално да има напрежение у футболистите. Опитахме се да ги мотивираме, но проблемът е дълбоко психологически. Няма кой да ни помогне, ние сами трябва да го сторим".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички