Иван Бандаловски се скъса да хвали Саша Илич, но не се изказа ласкаво за ръководството на ЦСКА


Иван Бандаловски се скъса да хвали Саша Илич, но не се изказа ласкаво за ръководството на ЦСКА
Снимка: Lap.bg

3527 0

Бившият футболист на ЦСКА - Иван Бандаловски, който наскоро оповести края на своята кариера, даде интервю пред "Мач Телеграф", в което сподели мнението си за назначението на Саша Илич начело на "червения" клуб и говори за проблемите в ръководството на родния гранд:

"За Саша Илич мога само хубаво да кажа - той е най-голямата легенда в историята на Партизан, голямо име за цяла Сърбия и е една от най-големите фигури в местния футбол. Знам за какво уважение става въпрос - дори от вечния съперник Звезда в последния му мач издигнаха плакат в негова чест. Истинска икона!", започна Бандата и допълни:

"Млад е, но разбира добре футбола. Още като състезател, когато аз бях там, той бе опитен и помагаше на младите момчета, на отбора като цяло. Саша е човек, който е израснал с футбола, играта е в кръвта му и в гена. Няма как да не успее като треньор".

На въпрос дали се е чул по телефона с него, Бандаловски каза следното: "Това си остава между нас. Но ние поддържаме контакт, откакто съм си тръгнал от Партизан".

"Няма човек, който да каже лоша дума за него в Сърбия. Прекрасен човек, на друго ниво. Важното ще е да му се даде цялата спортно-техническа власт и да не се правят неща, както с предишните треньори. Не само да има търпение към него, но и доверие в селекцията. И да не му се месят в работата, защото при предходните наставници 6 години гледахме една и съща картинка".

"Нищо друго не ни остава освен да се надяваме. Не искам да коментирам тази тема, но едва ли остана някой, който да вярва на това ръководство", отговори 35-годишният бивш футболист на въпрос дали е оптимист за бъдещето на ЦСКА след анонсираните промени в управлението, а след това разкри как вижда бъдещето пред себе си:

"Спортно-техническа посока ме влече, за треньорство мога да помагам, но да е сериозен проект, който си заслужава. За 6 месеца, 1 година няма смисъл. Засега не планирам да изкарвам лиценз, защото мисля, че треньорството не е моето нещо".

Вижте още: Какво е казал "синият" Божинов на Саша Илич за ЦСКА, преди да оглави тима?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички