На 35 години Иван Бандаловски каза КРАЙ с емоционален пост в социалните мрежи (ВИДЕО)


На 35 години Иван Бандаловски каза КРАЙ с емоционален пост в социалните мрежи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2627 0

35-годишният български футболист Иван Бандаловски обяви с публикация в социалните мрежи, че официално слага край на състезателната си кариера!

Бившият играч на Литекс, Локомотив София, ЦСКА, Партизан, Верея, Берое, Анортозис, Ботев Пловдив и Царско село написа, че това е един от най-тежките дни в живота му, но всяко начало си има и край.

За последно Бандаловски играеше в Царско село, но остана без отбор от началото на 2022 година. Той има и 19 мача за националния отбор на България!

Ето какво написа Бандата:

"За мен днес е един от най-тежките дни в живота ми, защото трябва да кажа край на нещо, което съм правил цял живот и съм живял за него, но както всяко начало има и край. Приключих с футбола още преди няколко месеца, но реших да го обява чак сега. От 7 годишен това беше моя мечта и я постигнах, като играх най-великата игра на света в добри отбори с много фенове. Почти 20 години, като професионалист играх стотици мачове ,постигнах много от целите и мечтите си, които си бях поставил. През този период имаше много лишения, труд, победи, загуби, радост и сълзи, купи, приятелства, много добри и лоши моменти. Искам да благодаря на всички, с които работих през моята кариера - съотборници и съперници, треньори, масажисти, домакини и всички, които срещах през целия този мой футболен път. Не на последно място бих искал да благодаря и на хилядите фенове, които са ме подкрепяли, защото без вас тази игра нямаше да съществува! Вие ме изградихте, като човек и характер и ме направихте такъв какъвто съм. Време е да отворя нова страница в моя живот, но винаги ще бъда благодарен и свързан с най-великата игра ФУТБОЛ!".

ТУК МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ прикаченото видео към публикацията!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички