Италианци с офанзива за играч на ЦСКА


Италианци с офанзива за играч на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1131 0

Италианският Касерта ще се опита да привлече напада­теля на ЦСКА Георги Минче. Преди малко повече от седмица се появи информация, че третодивизионният тим има желание да вземе или Минчев, или Милчо Ангелов (21 г.).

Според пресата на Бо­туша Касерта дори бе започ­нал разговори с армейците за евентуалния трансфер на ня­кой от двамата играчи. Вче­ра неаполитанската медия ottopagine.it предаде, че клубът е решил окончателно да насо­чи усилията си към Георги Минчев и спортният дирек­тор Лука Пенси вече води уси­лени преговори с армейците, информира "Тема спорт".

Христо Стоичков: Доволен съм от ЦСКА!

Не е изключено нападателят да премине под наем в Касер­та, но от Борисовата гради­на за момента мълчат по то­зи въпрос. Тимът ще участва в трета дивизия, но има се­риозни амбиции за промоция в Серия Б.

Ако остане в ЦСКА, Георги Минчев ще бъде използван ос­новно 8 дубъла във Втора лига с треньор Стамен Белчев. Русенецът има едно участие за състава този сезон. През ми­налия уикенд обаче не попадна в групата нито на първия, ни­то на втория отбор за сре­щите с Нефтохимик и Царско село. Минчев записа 21 мача и 4 гола за Литекс в елита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички