Ще заиграе ли Мицански в ЦСКА?


Ще заиграе ли Мицански в ЦСКА?

1281 0

Българският национал Илиян Мицански е отказал да коментира пред "Тема Спорт" дали ще стане играч на ЦСКА. От медията са се свързали с нападателя, който обаче не е пожелал да коментира по никакъв начин своето бъдеще.

Той нито е потвърдил, нито е отрекъл евентуално преминаване на "Армията".От вестника са потърсили и няколко ръководни фигури в клуба, които също не  са отговорили дали Мицански ще се присъедини към "армейците".

В момента 30-годишният таран поддържа форма с Вихрен от родния си Сандански, като изчаква оферта от чужбина. В същото време треньорът на тима от югозападния град - Стойко Найденов, заяви в събота, че ако Мицански не си намери отбор извън България, ще се присъедини към някой от водещите клубове у нас.

Така това отново породи спекулации около бъдещето му. Бившият играч на Пирин 1922, Заглембе и Кайзерслаутерн бе опция за ЦСКА в началото на лятната подготовка. Тогава той проведе разговори с ръководството на клуба, но не стигна до разбирателство и отпадна като вариант.

Сега обаче Мицански отново е актуален за "Армията". От една страна, 31-кратните шампиони вече близо два месеца не успяват да вземат централен нападател, въпреки че отдавна е очевидно, че се нуждаят от такъв.

От друга страна, Мицански няма предложения от чужбина, които да го задоволяват. И не е изключено играчът и клубът да сключат договор, ако не намерят  друга опция.

Очаква се днес да има окончателна развръзка относно възможността нападателят да подпише с ЦСКА. Бившият национал няма официален мач от 18 октомври 2015 г., когато записва едно полувреме за корейския Сувон.

В началото на годината Мицански разтрогна с клуба и оттогава е свободен агент. Той има 4 гола за България срещу Холандия, Кипър, Азербайджан и Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички