"Искаме да спечелим всички мачове": Ел Маестро с големи думи след Левски


"Искаме да спечелим всички мачове": Ел Маестро с големи думи след Левски
Снимка: БГНЕС

4460 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след равенството 1:1 срещу Левски в дербито от кръга на Първа лига. Той на няколко пъти призна, че неговият отбор не е изиграл най-добрия си мач.

Освен това коментира различни теми, сред които ролята на Уелтън в срещата, кой е бил най-големият пропуск в срещата и как ще се подготвя отборът му в паузата за националните отбори.

"Мога да кажа, че сме разочаровани, защото бяхме в по-добра форма преди мача, а и защото като цяло сме по-добри. Искахме да спечелим заради феновете. Когато обаче си в челото на класирането и когато си бил изоставащ в мача, можем да преживеем мача, защото трябва да го сторим.

Нормално е за дерби да има такива емоции и инициативата постоянно да се променя. Мисля, че трябваше да изиграем първото полувреме много по-добре. На полувремето си казахме много ясно някои неща. Реакцията през второто полувреме беше чудесна. И съжаляваме за най-чистото положение в мача - когато Естрада и Назон не успяха да вкарат.

Не беше най-добрият ни мач. Но сега ще имаме почивка няколко дни. Ще работим толкова усилено, колкото и при последната пауза. В следващата фаза искаме да спечелим всички мачове.

Уелтън е страхотен играч, който никога не може да бъде спрян изцяло. Дублирахме зоната. Понякога се получаваше добре, понякога не чак толкова. Те също имаха проблеми с нашите нападатели, това е футболът.

Днес не ставаше дума за мотивация, не беше нужна допълнителна такава. Трябваше да покажем повече самочувствие, когато владеем топката. Второто полувреме ни беше по-добро. Ще проведем и тази пауза по същия начин" - сподели сърбинът пред "Диема спорт". А голмайсторът за Левски срещу ЦСКА бе на различно мнение от Ел Маестро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички