Иронично: Аматьорският Левски получава мечтана помощ от ЦСКА (СНИМКИ)


Иронично: Аматьорският Левски получава мечтана помощ от ЦСКА (СНИМКИ)
Снимка: Lap.bg

13680 0

Вече започнаха дейностите по реконструкцията на дома на ЦСКА стадион "Българска армия" - а именно демонтажът на седалките в сектор А. Освен Асеновец Асеновград, който още през декември се похвали, че ще получи 1000 броя, и други аматьорски тимове ще бъдат зарадвани.

ЦСКА помага на 3 аматьорски клуба чрез реконструкцията на "Българска армия"

По ирония на съдбата единият е съименник на най-големия им съперник във футбола - Левски (София). Става въпрос обаче за "сините" от Елин Пелин. Освен те и Асеновец Асеновград - Септември Тервел също ще получи от седалките на "Армията", съобщиха от "Тема спорт".

Още: След срещата "Ганчев - Пенев": Ляв бек избира да продължи в Литва пред ЦСКА

От Септември Тервел признаха, че фенове на отбора вече са в дома на ЦСКА, където свалят седалки, които се даряват за стадион "Кан Тервел". Ето какво написаха от клуба в социалната мрежа Facebook (без редакторска намеса):

Стадионът "Българска армия" помага на аматьорски клубове

"Група всеотдайни фенове на "СЕПТЕМВРИ 98" в момента се намират на стадион "Българска армия" и свалят седалки, които се даряват от ръководството на ЦСКА за стадион "Кан Тервел"(със огромната заслуга на представителя на фенклуб "Добрич" и наш приятел и съгражданин - Стефан Стефанов), за което благодарим от все сърце!... Стефко и Сиско са с бус, с който ще се транспортира дарението, а в екипа изпратен от Община Тервел за демонтажа са Гуджо, Гочо, Тошко и Дамян!... Сърдечни благодарности на всички участници в доброто дело!..." - гласи съобщението.

От Септември Тервел дори сътвориха и специално съобщение, чрез което благодарят на ЦСКА допълнително. В него се споменава и специална благодарност за Стоян Орманджиев. Вижте го без редакторска намеса:

Още: Ел Маестро предупреди: Не съм доволен от всичко, отиваме да бием Черно море

"Благодарим, ЦСКА...

"АРМИЯТА" се преобразява -

облик нов със визия гради

и на малки от сърце дарява

за да блеснат и при тях звезди!

Ние няма да забравим

и ще славим щедрата ръка,

делото ви в рамка ще поставим

и ще впишем - "Дар от ЦСКА"!...

19 февруари 2024г.

* Специална благодарност на Стоян Орманджиев от ФК "СЕПТЕМВРИ 98" - гласи то. За ЦСКА пролетта вече започна - Ел Маестро има много играчи на разположение - но и 4-ма на ум - чакат се нови.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички