Ел Маестро предупреди: Не съм доволен от всичко, отиваме да бием Черно море


Ел Маестро предупреди: Не съм доволен от всичко, отиваме да бием Черно море
Снимка: БГНЕС

3441 0

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, сподели мнението си след успеха на възпитаниците му с 3:0 над Ботев Враца. Специалистът е доволен от изразителния успех, но иска да се подобри играта в отбрана. 

Ел Маестро бе категоричен

Сърбинът с английски паспорт се закани, че след седмица "червените" ще пътуват до Варна за трите точки в битката между два от фаворитите за титлата. В неделя вечер Ел Маестро поздрави специално Тибо Вион за огромния му принос с два гола срещу Ботев Враца. 

Коментарът на Ел Маестро

"Не съм доволен от всичко. Важното е, че победихме в първия мач. Мисля, че заслужавахме победата, защото контролирахме двубоя. Имахме няколко красиви нападения - всички се радваме за Тибо Вион.

Не съм изненадан от представянето на Вион, защото е добър футболист и имаше добра подготовка, но да - головете ме изненадаха. 

Проблемите в отбрана са сред нещата, които трябва да подобрим. След седмица в тази връзка трябва да сме по-добре. Вярвам, че срещу по-силни съперници ще бъдем по-концентрирани и ще се представим по-добре.

Винаги казвам едно и също във връзка с трансферите. Щастлив съм за отбора си, ще работя с него и ще дам най-доброто от себе си за него. 

Мисля, че физически сме много добре. Както казах на играчите в Турция - ако биеш в първия кръг, вече никой не говори за изминалите контроли. Мисля, че проведохме много добра подготовка. 

Готови сме за двубоя с Черно море. Ще бъде голям мач в челото на класирането. Уважаваме съперника, но отиваме да победим", обясни Ел Маестро седмица преди срещата. 

Ето какво сподели Тибо Вион след двата гола във вратата на Ботев Враца!

Още: Ръководство и фенове на ЦСКА заедно отдадоха почит на Васил Левски

ЦСКА поздрави златния си запалянко Карлос Насар за европейската титла

Тодор Янчев постави граница в разликата между ЦСКА и ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички