Инджов: Загубата от Левски няма да ни отмести от дългосрочния ни път


Инджов: Загубата от Левски няма да ни отмести от дългосрочния ни път
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

1089 0

Един от основните собственици в ЦСКА Юлиян Инджов говори за ремонтите в Панчарево, предстоящия търг за емблемата на 30 март, както и за загубата във вечното дерби.

"Не бих искал да коментирам какви са намеренията на клуба за търга с емблемата, защото за това се грижи господин Ганчев. Дали очаквам да имаме конкуренция при продажбата? Най-много да се включат колекционери, ако могат да си го позволят. А дали може да участват други клубове, не бих искал да се наемам с прогноза", каза Инджов пред "Тема Спорт".

"По Панчарево се действа с много сериозни темпове. На базата всекидневно работят по 70-80 човека. До края на месеца вече ще има видими резултати. Съблекалните на практика са готови, сградата е напълно освежена. До началото на април ще завършим напълно фитнеса, осветлението и още няколко важни задачи. Панчарево ще се превърне в прекрасна база. Размерът на инвестициите дотук не бих искал да го разкривам, не мисля, че е редно да става публично достояние", добави строителният предприемач.

"Загубата от Левски несъмнено е много разочароваща, но животът продължава. А и този мач няма да ни отмести от нашия дългосрочен път. Ние градим за бъдещето и тепърва полагаме основите. Имаме големи амбиции и ще ги изпълним", коментира още Инджов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички