В Румъния: Треньор на ЦСКА получава над 10 хил. евро месечно


В Румъния: Треньор на ЦСКА получава над 10 хил. евро месечно
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2107 0

Кондиционният тре­ньор на ЦСКА Томас Нойберт може да получава заплата над 10 000 евро. Това пише ру­мънското издание „Prosport.ro", което се позовава на собс­твеника на Стяуа Джиджи Бекали.

Според колоритния бос, той му е пред­ложил 10 000 евро месечно възнаграж­дение, но Нойберт е предпочел да отиде в ЦСКА-София, защо­то там щял да полу­чава повече. След като бившият треньор в Литекс се озовава на „Армия­та", от Стяуа завеж­дат дело срещу него, което е за умопомрачителните 300 000 евро, тъй като така­ва е освобождаваща­та клауза, която е за­писана в договора му, пише "Меридиан мач".

"Аз никога не съм питал за пари или подобни неща и за­ради това съм тъ­жен, че Стяуа ме съ­ди. Те не приемат моето разтрогване на договора с клуба. Вече загубиха три пъти във федерация­та и сега нещата се решават в спортния арбитражен съд в Лозана. А това е шо­киращо, защото този съд е съвсем друго нещо. Имам право да разтрогна, както е и в цяла Европа, след като депозирам предизвестие около месец преди да си тръгна", коментира самия Нойберт пред изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички