"Има всички качества за големия футбол" - Неделчо Матушев засипа с похвали ново попълнение на ЦСКА


"Има всички качества за големия футбол" - Неделчо Матушев засипа с похвали ново попълнение на ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1599 0

"Жираир е много качествен млад футболист и ЦСКА постъпи правилно с привличането му. Със сигурност нито треньорите, нито феновете ще съжаляват. Напротив - очаквам да се превърне в един от любимците" - това заяви Неделчо Матушев в интервю пред "БТА" относно новото попълнение в състава на Саша Илич - Жираир Шагоян.

Бившият треньор на Локомотив Пловдив, Спартак Варна, Черноморец Бургас, Нефтохимик и Несебър, който работи известно време и в Армения, е на мнение, че 21-годишният играч има всички качества за големия футбол:

"Шагоян има всички качества за големия футбол - бърз е, бързо работи с топката, има хубав дрибъл, смел е, не се плаши от единоборства. Единственото нещо, върху което трябва да помислят в ЦСКА, е физическото му укрепване".

"Поздравявам хората на "Българска армия", които са се спрели на него. Той е млад и бъдещето е пред него. Като човек мога да кажа, че е скромен и позитивен, весел млад човек. Бил е при мен на базата на арменските национални отбори като част от юношеските селекции", допълни още 60-годишният Матушев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Бях пълен глупак да не остана в София" - бивш играч на ЦСКА съжали, че е напуснал "армейците"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички