Бивш играч на ЦСКА прогнозира победа срещу Левски, 10% от феновете си избивали комплексите върху Стойчо Младенов и Любо Пенев


Бивш играч на ЦСКА прогнозира победа срещу Левски, 10% от феновете си избивали комплексите върху Стойчо Младенов и Любо Пенев
Снимка: Emona Tsoncheva / Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3280 0

Бившият защитник на ЦСКА Георги Илиев даде интервю пред "Мач Телеграф", в което говори за неприятните сцени по време на мача ЦСКА - ЦСКА 1948, селекцията на стадион "Българска армия" и предстоящите мачове срещу Славия (11 септември) и Левски (18 септември):

"Мисля, че моите колеги от ЦСКА 1948 не трябваше да идват на "Армията". Има фенове, които не можеш да ги контролираш. Те не идват на срещата, за да я гледат, а да създават конфликти. Идват и си избиват комплексите върху Стойчо Младенов и Любо Пенев. Това е комплекса на една част от феновете, но те са около 10%, ако не и по-малко. Те винаги ще псуват някой", започна Майкъла.

"ЦСКА прави трансфери, за да промени статуквото и да бъде конкурентоспособен на Лудогорец. Дали новите попълнения ще бъдат качествени, предстои да разберем. Поне 4-5 мача трябва да изиграят, за да преценим. В началото ще им е трудно, но нека им се даде шанс и време. Лошото е, че в ЦСКА се изисква веднага. След два-три мача, ако не покажеш нужното ниво, приключваш".

Илиев допълни, че "червените" се нуждаят от централен бранител и "човек, който да даде последния голов пас": "За мен основният проблем е, че трябва да се вземе централен защитник. Казвам го, защото съм играл като такъв. От двамата централни бранители единият е бавен и страхлив и дърпа отбора назад. На отбора му липсва и човек, който да даде последния голов пас. С Базел това ни беше проблемът. Защитниците играха безобразно, те не ни надиграха - просто имаха по-качествени играчи".

Майкъла е на мнение, че клубът върви във възходяща посока, на Саша Илич му трябва време, а сблъсъците със Славия и Левски ще бъдат спечелени: "ЦСКА в момента върви в положителна посока и ръководството в лицето на Данаил Ганчев и Филип Филипов дава 100% от възможностите си. Треньорът Саша Илич е добър и трябва да му се даде шанс и време. С този материал - това може да постигне. В неделя очаквам успех над Славия с 2:1. Важна победа ще е за самочувствието на момчетата. Мисля, че ще успеем да победим и Левски - минимум с 2:0".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Феновете на ЦСКА се срещат с две от новите попълнения на Саша Илич преди дербито със Славия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички