Крушчич не вижда проблем и да не дойдат нови играчи в ЦСКА


Крушчич не вижда проблем и да не дойдат нови играчи в ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2070 0

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич отново заяви, че очаква да бъдат привлечени офанзивни футболисти. Той все пак е на мнение, че не е и страшно, ако не се осъществят трансфери.

„Искам футболисти в офанзивен план, имам обаче достатъчно централни нападатели. Не мога да говоря за нови попълнения, защото все още няма. Ръководството води преговори с някои футболисти. Нищо страшно няма да се случи, ако не привлечем нови играчи, а ако дойде някой нов само може да е плюс. Тези, с които разполагам сега са страхотни, но нов играч ще е добре за конкуренцията", каза Крушчич при прибирането на отбора от първия лагер в Турция.

"Поработихме около тактиката на отбора. По време на контролата видехте стил, който искам да виждам и в България. Работихме по всичко, което планирахме. Ахмед Ахмед започва да се вписва в отбора. Естествено му трябва време, за да се пригоди. Работи професионално и работи добре. От него се иска да изпълнява всичко, което му се каже. Мисля, че Тонислав Йорданов има талант, но трябва да се работи с него и може да стане добър футболист“, допълни още Крушчич.

Ръководството даде изявление по повод Али Соу и не се притесняваме за него. Играчите правят един треньор добър, не резултатите. Рамотихме седем дни, но само за толкова се получиха неща, които харесах", сподели още наставникът. Междувременно Али Соу каза истината за Ал Ахли и дали смята да напуска ЦСКА (повече подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички