Крушчич не вижда проблем и да не дойдат нови играчи в ЦСКА


Крушчич не вижда проблем и да не дойдат нови играчи в ЦСКА

603 0

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич отново заяви, че очаква да бъдат привлечени офанзивни футболисти. Той все пак е на мнение, че не е и страшно, ако не се осъществят трансфери.

„Искам футболисти в офанзивен план, имам обаче достатъчно централни нападатели. Не мога да говоря за нови попълнения, защото все още няма. Ръководството води преговори с някои футболисти. Нищо страшно няма да се случи, ако не привлечем нови играчи, а ако дойде някой нов само може да е плюс. Тези, с които разполагам сега са страхотни, но нов играч ще е добре за конкуренцията", каза Крушчич при прибирането на отбора от първия лагер в Турция.

"Поработихме около тактиката на отбора. По време на контролата видехте стил, който искам да виждам и в България. Работихме по всичко, което планирахме. Ахмед Ахмед започва да се вписва в отбора. Естествено му трябва време, за да се пригоди. Работи професионално и работи добре. От него се иска да изпълнява всичко, което му се каже. Мисля, че Тонислав Йорданов има талант, но трябва да се работи с него и може да стане добър футболист“, допълни още Крушчич.

Ръководството даде изявление по повод Али Соу и не се притесняваме за него. Играчите правят един треньор добър, не резултатите. Рамотихме седем дни, но само за толкова се получиха неща, които харесах", сподели още наставникът. Междувременно Али Соу каза истината за Ал Ахли и дали смята да напуска ЦСКА (повече подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


ВИДЕО: Фюри облиза стичащата се по врата на Уайлдър кръв

Тайсън Фюри спази не само обещанието си да нокаутира Дионтей Уайлдър, ами да превърне реванша между двамата...

Реклама
Реклама