"Има документи, уличаващи Стойчо Младенов, а сега отново се натиска за ЦСКА"


"Има документи, уличаващи Стойчо Младенов, а сега отново се натиска за ЦСКА"

6590 0

Петър Жеков поднесе нова сериозна порция обвинения срещу Стойчо Младенов. Легендарният нападател изобщо не се притеснява, че бившият футболист и треньор на тима се кани да го съди, тъй като има документи, които доказват източването на ЦСКА с участието на Екзекутора на Ливърпул.

Нека Стойчо Младенов ме съди, аз казвам истината! За всичко това си има документи, които се пазят", заяви Жеков пред вестник "България днес". Както е известно, двамата не спират нападките през медиите един срещу друг, а скандалът продължава да се разраства.

Жеков също така сподели, че последният път лично той е уволнил Младенов, а в момента треньорът отново се опитва да се намърда на треньорското кресло на стадион "Българска армия".

"Аз и Димитър Якимов уволнихме Стойчо Младенов от ЦСКА, тогава бяхме в Надзорния съвет. Това, че сега се е натискал отново за треньор, го знам лично от Гриша Ганчев. И то го каза не само на мен, бяхме 10-12 човека. Питайте го него дали не е вярно", разкри легендарният нападател и отново натърти на дълговете, за които е отговорен Младенов.

"Питайте и Петър Манджуков дали лъжа за парите. Ако иска, Стойчо да ме съди, много ме е страх, няма да мога да заспя. Само да не му хвръкне главичката, защото много хора му се канят. Защото той, ако трябва да връща парите, които е откраднал, цял живот няма да му стигне.

"Стойчо е най-големият мошеник сред треньорите на ЦСКА в цялата история, никой не е взел толкова пари като него. Заради него и Александър Томов-Лупи клубът фалира. Двамата откраднаха 13 млн. лв., осигурени от Манджуков. Десет от тях бяха за дълговете към НАП, останалите за заплати и лагер на отбора", категоричен беше Жеков. Подробности за "откраднатите" от Младенов и Лупи пари да може да четете в тази статия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички