Играчът, заради когото наказаха пак ЦСКА, със специално обръщение към феновете


Играчът, заради когото наказаха пак ЦСКА, със специално обръщение към феновете
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3382 0

Както е известно, за втори път в рамките на няколко седмици ЦСКА получава забрана за входящи трансфери. Бившият футболист на "червените" Сержиньо, както и мениджърът Франсиско Морено са лицата, към които "армейците" ще трябва да се изплатят, ако искат отново да вдигнат забраната.

Сержиньо даде интервю, в което бе запитан няколко въпроса относно привържениците на ЦСКА. Единият въпрос бе дали знае, че феновете на клуба събират пари за задълженията, а другият - какво би казал на запалянковците на "червените" и на Стойчо Младенов, с когото се познават от престоя на Сержиньо на "Българска армия".

"Знам, че феновете събират пари за задълженията в момента. Много съжалявам за тях, защото клубът плаща много пари за съдилища и адвокати. Това е много скъпо. Знам, че феновете обичат отбора си много" - започна той пред "Спортал".

"На феновете мога да кажа, че всеки път, когато обличах червената фланелка, я носих с гордост и чест. На г-н Младенов бих казал, че може би под негово ръководство изиграх най-силната си година. Благодарен съм му, защото ме накара да играя футбол на високо ниво. Пак ще го кажа - за мен той е най-добрият български треньор" - допълни още Сержиньо.

Феновете на "армейците" помагат финансово и по друг начин, като към момента ЦСКА е продал 3400 виртуални билети за мача с Ботев Враца - ето колко билета е целта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички