БФС наложи нова забрана на ЦСКА, "червените" отнесоха и глоба по сигнал на Антидопинговия център


БФС наложи нова забрана на ЦСКА, "червените" отнесоха и глоба по сигнал на Антидопинговия център
Снимка: LAP.bg

3640 0

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи повторна забрана на гранда ЦСКА да картотекира нови футболисти!

Причина за това са неуредените финансови взаимоотношения със Серджо Филипе Диас Рибейро и Франциско Морено Руано. Забраната е влязла в сила от 18 февруари и ще важи до ново произнасяне от ФИФА. Припомняме, че "червените" вече успяха да картотекират новодошлите през зимата Маурисио Гарсес и Браян Морено. Първият е контузен, а вторият вече дебютира в състава на Стойчо Младенов.

*Отделно от това, "армейците" са глобени с 500 лв. по сигнал на Антидопинговия център, поради "неправилно подадена информация за местонахождение"!

Ето какво написаха от БФС:

"По сезиране от Антидопингов център за неправилно подадена информация за местонахождение, на основание чл. 45а от ДП /2021/2022/, ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София с имуществена санкция в размер на 500 лева.

Предвид неизпълнени финансови задължения към Серджо Филипе Диас Рибейро от ПФК "ЦСКА-София" гр. София, съгласно решение на Спортният арбитражен съд в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - забрана за регистриране на нови играчи в международен план, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 18.02.2022 година, на основание чл.71, ал.1, б. г/ от ДП /2021/2022/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК "ЦСКА-София" гр. София влизащо в сила от датата на сезиране. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА.

Предвид неизпълнени финансови задължения към Франциско Морено Руано от ПФК "ЦСКА-София" гр. София, съгласно решение на Спортният арбитражен съд в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - забрана за регистриране на нови играчи в международен план, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 18.02.2022 година, на основание чл.71, ал.1, б. г/ от ДП /2021/2022/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК "ЦСКА-София" гр. София влизащо в сила от датата на сезиране. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички