Играчите на ЦСКА взеха по две премии


Играчите на ЦСКА взеха по две премии

2599 0

За деня на отворените врати вчера на стадион "Българска армия" футболистите на ЦСКА са били приятно изненадани с изплащането на две от полагащите им се 11 премии, пише "24 часа".

Става дума за победите в първите два кръга от "А" група - над Литекс с 1:0 и над Левски с 2:0.

За успеха над вечния съперник тези, които играха, са взели 3000 лева, а за тази над "оранжевите" - по 2000. Сега играчите имат да вземат по 9 бонуса заедно с тези от миналия сезон. Днес шефовете са обещали да бъдат платени и заплатите за юни.

В същото време стана ясно, че дълговете на ЦСКА са цели 19 млн. лева.

"Трудно се справяме с дълговeте. По един или друг начин обаче успяваме. Не един или двама бяха тези, които предричаха апокалипсис на клуба. Затова организираме този празник, за да покажем, че феновете са зад тима. Дълговете на ЦСКА в момента са 19 млн. лева. Ние сме най-прозрачният клуб в България в момента. В последната година изчистихме голяма част от задълженията на клуба. Има и текущи разходи. Избрахме най-трудния път. Освен да заздравяваме клуба трябва и да го поддържаме на професионално ниво. Приходите по време на управлението на "Титан" са влизали в други фирми, но не и в клуба. Имаме постоянни разговори с Мерсин за парите, които ни дължи по трансфера на Спас Делев, но без резултат. Надявам се ФИФА скоро да излезе с решение," каза пред "Канал 3" изпълнителният директор на "червените" Александър Тодоров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички