Стойчо пак флиртува с феновете, радвал се на обединението им зад ЦСКА


Стойчо пак флиртува с феновете, радвал се на обединението им зад ЦСКА

7931 0

Стойчо Младенов продължи да флиртува с феновете на ЦСКА. Треньорът на "армейците" похвали привържениците за обединението, което предприели в името на отбора. "Надявам се все повече и повече хора да идват на стадиона, защото имаме нужда от подкрепата на нашите фенове, призова Младенов. - Лека-полека се получава това обединение, което искаме. Нашите фенове са показали, че са шампиони по трибуните, ние на терена също трябва да го покажем".

Стотици привърженици на ЦСКА изпълниха алеите около стадион "Българска армия" от сутринта в неделя и уважиха празника, който клубът организира по повод деня на съединението - 6 септември.

Играчите на ЦСКА раздадоха автографи и се снимаха с феновете. В 16,00 часа започна демонстративен мач между привърженици на ЦСКА и дублиращия отбор на "армейците". Кулминацията на празничния ден е приятелският мач между ЦСКА и украинския Металург (Донецк), който започва в 18,00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички