Играч на Сепси преди ЦСКА: Надявам се да сме подготвени и психически, и физически


Играч на Сепси преди ЦСКА: Надявам се да сме подготвени и психически, и физически
Снимка: Официален фейсбук страница на Сепси

1941 0

ЦСКА е съперник на Сепси във 2-ия предварителен кръг на Лигата на конференциите. Първият мач е на 27 юли, а реваншът на 3 август. А от лагера на тима вече коментираха какви са очакванията за сблъсъка с "червените".

Футболистът на румънския тим Мариус Штефанеску говори пред Gazeta Sporturilor за мача и каза, че ги очаква "много труден мач". "Видях, че ЦСКА прави добри трансфери, но във футбола не се знае. Започваме с равни шансове, 50:50".

Има ли страх у Сепси?

Попитан директно дали се страхуват от този европейски дебют, халфът каза: "Не мисля, че става дума за страх! Това е добър отбор, който трябва да уважаваме. В крайна сметка ние също сме много добър отбор и ще видим в мача".

Според букмейкърите ЦСКА е големият фаворит за мача от кръга, но Мариус знае къде може да се разиграе този "дубъл". "Първо трябва да постигнем добър резултат срещу тях и след това у дома, сигурен съм, че с подкрепата на феновете ще се класираме.  Сигурен съм, че ще ни очаква много добра атмосфера в София и се надявам да сме подготвени и психически, и физически. От всички гледни точки", каза той. И вратарят на Сепси се изказа по сходен начин, като оцени шансове като равни.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички