Идва ли краят на ужасяващата серия на ЦСКА?


Идва ли краят на ужасяващата серия на ЦСКА?

1436 0

Тази вечер на стадион "Българска армия" ЦСКА посреща Локомотив София в двубой от 26-ия кръг на А група. Днешната среща е от изключително значение и за двата отбора, но в лагера на "червените" напрежението за победа е много, много по-високо. 

От началото на 2015 година 31-кратните шампиони не знаят какво е победа, а в същото време играчите от "Армията" нямат отбелязан гол. 

ЦСКА е в плачевна форма, като в последните 6 мача е с 0 победи, 2 равенства и 4 загуби, като е отборът в най-слаба форма в българския шампионат. На противоположния полюс е селекцията на Локомотив, като "железничарите" са в серия от 8 мача без поражение в елита. 

Именно Гъргоров и компания стартираха игровата криза в ЦСКА след победа с 2:0 в началото на март. Оттам нататък сривът при "червените" стана пълен. 

Смяната на Стойчо Младенов с Галин Иванов също не донесе нужната свежест, но от мача срещу Локомотив започва нова ера в ЦСКА. 

Младият наставник на 31-кратните шампиони готви няколко промени в стартовите 11 на тима. Напълно възможно е цели 7 българи да фигурират в тимовия лист, което ще е рекорд през новия сезон. Това е продиктувано и от купа контузени, сред които са Уваренко, Еденилсон, Маркиньос, Фортеш и други. Наказани са пък капитанът Валентин Илиев и Стивън Сънди. 

Очаква се в стартовите 11 да фигурира Пламен Крачунов, който не е играл през 205 година, а защитата ще бъде съставена още от Василев, Тунчев и Кукоч. На вратата ще бъде Анатоли Господинов. 

Витанов също ще почне титуляр до Борис Галчев, а квартетът в предни позиции ще бъде в състав Милисавлевич, Стоянов, Фелипе и Николич. 

Димитър Васев също има кадрови проблеми преди началото на двубоя, тъй като Гаджев, Шехуди и Генов са с контузии. 

Вероятни състави: 

ЦСКА: Господинов, Василев, Крачунов, Тунчев, Кукоч, Галчев, Витанов, Милисавлевич, Фелипе, И. Стоянов, Николич

Локомотив: Митрев, Елтон, Бранеков, Ранджелович, Хаджиев, Старокин, Том, Тодоров, Ливрамент, Романов, Гъргоров

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички