Манджуков: Само за един ден платихме 500 000 лв. по лиценза


Манджуков: Само за един ден платихме 500 000 лв. по лиценза
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

1159 0

Само вчера сме платили около половин милион лева по лиценза, обяви членът на УС на ЦСКА Ивайло Манджуков пред медиите на "Армията".

"В това число влиза и дългът към Чавдар (Етрополе). Изпълнихме това, за което се бяхме разбрали с г-н Димитров. Шокиран съм, защото поетият ангажимент е изпълнен. Не мога да разбера защо се вдига този шум, направих 5-6 опита да се свържа с г-н Димитров, той се сърди, но няма за какво и поведението му е меко казано недостойно“, поясни Манджуков.

„Изпълнителният директор (б.р. Александър Тодоров) може да ви каже към кой още има да плащаме, мога да ви подведа и предпочитам да не коментирам“, добави шефът в "червения" клуб.

Той коментира и декларацията на Стойчо Младенов срещу баща му Петър Манджуков. 

„Позицията на Стойчо Младенов не я приемам, даже това е меко казано. Във вторник ще има пресконференция, на която ще говорим. Не приемам нищо от казаното от Младенов по адрес на Петър Манджуков. Считам го за неправилно и неаргументирано поведение. Аз и баща ми уважаваме Стойчо Младенов като име и футболист”, каза още Ивайло Манджуков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички