УЕФА чака ЦСКА за лиценза... до днес


УЕФА чака ЦСКА за лиценза... до днес
Снимка: Петко Налбантов/БГНЕС

1309 0

УЕФА трябва да получи, до края на работния ден, документите за лицензирането на ЦСКА. Това е крайният срок за "червените", като важните данни ще бъдат изпратени от БФС до Европейската футболна централа.

Близо 40 плащания касаят пряко лиценза на ЦСКА. Армейците са постигнали договорка за разсрочването или намаляването на по-голямата част от тях, но за другите ще трябва да преведат целите дължими суми.

Най-големият дълг - към Чавдар Етрополе за Ивайло Чочев (700 000 лева), ще бъде разсрочен, след като ЦСКА преведе 100 бона на аматьорския клуб в петък следобед. Парите ще бъдат по сметката на Чавдар днес. Друго сериозно плащане бе към Жуниор Мораеш, като бившият нападател разсрочи и опрости част от чаканите суми.

Петър Манджуков обяви, че лицензът на клуба е спасен с 800 000 лева. По 400 бона са осигурени от Манджуков и Юлиян Инджов. Ивайло Манджуков пък заяви, че само в петък са били направени преводи за 500 000 лева.

По време на пресконференцията, която семейство Манджукови анонсира за вторник, ще се даде и повече яснота по въпроса с лиценза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички