И заради ЦСКА: Обявиха, че беглецът Кайседо си е направил "спортно самоубийство"


И заради ЦСКА: Обявиха, че беглецът Кайседо си е направил "спортно самоубийство"
Снимка: CSKA.bg

12001 0

Бившата звезда на ЦСКА Жорди Кайседо си е причинил "спортно самоубийство". Това заключи изданието "El Universo", което припомни, че от звезда на ЦСКА, еквадорецът се е докарал до безработен футболист, когото никой не иска.

Според изданието причините за това са две: начинът, по който той напусна ЦСКА и България и представянето му в Тигрес. За мексиканския тим той вкара само 1 гол и само 2 пъти изигра пълни 90 минути.

"Къде ще продължи кариерата си? Какъв съвет ще му даде сега агентът му? Ще успее ли да махне "непрофесионалната" бланка, която му сложи ЦСКА?", пише медията и припомня, че заради "крушението" в Тигрес, Кайседо не е бил включен в състава за Световното първенство по футбол.

"Никой клуб в Мексико не се интересува от Кайседо заради високата му цена, високата му заплата и лошото му представяне в страната. Кайседо има няколко неща срещу себе си: той е без отбор, в ЦСКА не искат да знаят за него, цената му е паднала и той вече не може да се стреми към заплата, по-висока от тази, която му плаща Тигрес.

Плюс това не се чуват слухове за интерес към него. Този, който преди 365 дни беше избран за най-добър чуждестранен футболист в България, в момента е без работа", пише "El Universo". А ето как Гриша Ганчев направи така, че често да се сеща за Жорди Кайседо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички