Христо Стоичков с много силни думи към ветераните на ЦСКА


Христо Стоичков с много силни думи към ветераните на ЦСКА

2848 0

Легендарният Христо Стоичков отправи изкючително силни думи към ветераните на ЦСКА, заявявайки че ЦСКА го има благодарение на тях.

„Този стадион винаги е отворен за ветераните на ЦСКА. Всички те са добре дошли, защото благодарение на тях този стадион го има, има ни нас, има ви и вас.

Господин Пенев е най-близко до ветераните, затова не ги делете, моля ви. Те са фамилията, те са нашите бащи. Това е уникалното за този клуб, да ги има ветераните, защото те носят историята, както в Барселона, в Реал Мадрид, в Челси, в Манчестър Юнайтед или в Ливърпул. Тези хора ще са винаги на стадиона и ще искат да се срещнат с треньора.

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА представи Едуард Йорданеску

Аз не искам никого да деля в ЦСКА, напротив. Аз искам да обединя всички, но моето име не е обединител. Обединителят е емблемата на ЦСКА, а Христо Стоичков е част от тази емблема.

За да стигнем дотук, този клуб ни е дал пътя. Аз съм играл с Пламен Марков и сега тези хора пред вас могат да дадат най-точната информация. Другите приказки на женския пазар.” , в типичния си стил отбеляза Камата.

На въпрос от журналист за историята и "автентичността" на ЦСКА Стоичков заяви:

Историята е в музея. Живата легенда не съм аз, а ЦСКА, защото преди мен има много други. Никой не може да вземе историята!

Новият треньор очарова феновете на ЦСКА на срещата им (ВИДЕО)

Ние правим това, което иска всеки привърженик и любител на футбола, иначе тези спекулации и писането най-малко могат да ме притеснят мен или пък Димитър Пенев.

Историята е написана с това кой какво е дал на този клуб. Ние сме пришълци в ЦСКА, но този клуб ни е дал пътя. ЦСКА е история и никой не може да изтрие този клуб”, отсече Камата,

Стоичков разкри и защо се е стигнало до раздялата с вече бившия наставник Христо Янев.

Анонимник ли е всъщност новият треньор на ЦСКА?

„Винаги съм уважавал Ицо Янев. Разбира се, че е трудно да се разделя с човек, който е бил мой футболист, но във футбола резултатите диктуват динамиката.

На никой не му е приятно да бъде сменен, но ние не сме загубили доверието към Ицо. Мога само да бъда щастлив, че Янев работи в може би най-добрия начин, когато отборът бе в трета лига.

В този цикъл на подновяване той стигна до финал за Купата и я спечели. Сега той трябва да се развива. Вратата не е затворена за Ицо, просто се нуждаехме от нещо ново.

Христо Янев - неподготвен или принуден да напусне ЦСКА?

Когато си честен и трудолюбив човек, работа за теб винаги има. Той ще си направи изводите къде е сгрешил и къде не.”

С това си изказване "модерния ляв" ясно показа, че вратите на "Армията" остават отворени за Христо Янев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички