Смелост или глупост? Христо Стоичков хвана жив крокодил за опашката, но... (ВИДЕО)


Смелост или глупост? Христо Стоичков хвана жив крокодил за опашката, но... (ВИДЕО)

2904 0

Един от най-популярните българи в световен мащаб - легендата на Барселона и на ЦСКА Христо Стоичков, се отличи с любопитна проява, с която набра популярност в социалните мрежи и предизвика редица коментари. Тя обаче сякаш бе твърде опасна.

Камата се бе събрал да спортува със свои приятели в Маями. Те играеха голф, когато обаче забелязали, че има крокодил до един воден басейн на игрището. А българинът нямал нужда от втора покана, за да се доближи на опасна дистанция от животното.

Смелостта на Стоичков не стигнала само дотук - на кадри в социалните мрежи се вижда как българинът дори хваща да опашката крокодила. Явно осъзнал грешката си, той разумно бързо-бързо я поправи, като се отдалечава на по-безопасна дистанция.

Реакциите към постъпката му в интернет пространството пък са противоречиви. Един възхваляват куража на Христо Стоичков, а други посочват колко опасно и неразумно е постъпил бившият легендарен футболист. Можете да видите случилото във видеото по-долу в материала.

Камата не пропуска по един или друг начин да коментира и анализа случващото се в два от любимите му клубове - ЦСКА и Барселона. Съвсем наскоро Христо Стоичков изля целия си гняв върху бунтуващия се Усман Дембеле.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички