Херо подсилва Спартак Варна с перспективен футболист на Лудогорец?


Херо подсилва Спартак Варна с перспективен футболист на Лудогорец?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2330 0

Футболната общественост в България очаква Димитър Димитров - Херо да се озове в Спартак Варна от началото на следващата година, а само позицията на опитния специалист остава неясна. Той бе вариант за старши треньор още в началото на лятото, но той не постигна споразумение и "соколите" бяха поети от Тодор Киселичков.

По всичко обаче личи, че Херо ще се превърне в новия наставник на Спартак или ще заеме по-висока позиция на "Коритото". Той има амбициите да подсили тима и с един от най-перспективните футболисти на Лудогорец - Иван Йорданов, съобщава "Котаспорт".

Той харесва качествата на полузащитника на „орлите“ и ще опита да го вземе край морето – било то с постоянен постоянен трансфер или под наем. Междувременно през последните дни има известно напрежение около футболиста, тъй като бе освободен от лагера на „лъвовете“ в Бояна заради медицински проблем.

Три дни по-късно обаче Йорданов се появи на терена в Казанлък в мач за Купата на България. Всичко това не се хареса на настоящия селекционер - Младен Кръстаич, а въпросителните около случая остават. 

Вижте на Лудогорец на кой пост ще се подсилва през зимата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички