Густаво Бусато: Вратарят се откроява повече от защитниците при "суха мрежа"


Густаво Бусато: Вратарят се откроява повече от защитниците при "суха мрежа"
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2150 0

Стражът на ЦСКА - Густаво Бусато, предизвиква все повече внимание в родната си Бразилия чрез добрите си игри за "армейците", в които не допуска голове. Бразилецът признава, че вратарят се откроява повече от защитниците при "суха мрежа", но и че той не е единственият отговорен.

"Щастлив съм, че спечелихме при рестарта на шампионата. Трите точки в крайна сметка бележат завръщането ни в толкова важен момент от живота ни. Трябва да сме много внимателни. Футболът в крайна сметка служи като пример за различни сектори на обществото. Изпълняваме всички предписания, за да пазим нашето здраве и на всички около нас" - започна той пред "Lance".

"Относно последователните мачове без да съм допуснал гол съм много доволен, защото това е показател, че нашата защита работи добре. Вратарят в крайна сметка се откроява повече, но той не е единственият отговорен. Отборът ни работи усилено в тренировките и това дава резултат и по време на мачовете" - коментира още Бусато.

Той допълни и че предизвикателството пред "червените" е да поддържат това ниво, както и че се чувства добре в първия си сезон в България. Междувременно, ЦСКА прави клуб по муай тай и кикбокс, а Кюстендилеца става негов председател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички