Ботев (Пловдив) дава на ЦСКА малко над 100 билета за полуфинала за Купата на България


Ботев (Пловдив) дава на ЦСКА малко над 100 билета за полуфинала за Купата на България
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1240 0

Стана ясно колко фенове на ЦСКА ще могат да подкрепят своя любим отбор в първия двубой от полуфиналния сблъсък за Купата на България срещу Ботев (Пловдив). Домакините са отпуснали на "червените" привърженици 133 билета, съобщиха "канарчетата".

Колкото до феновете на пловдивчани, ето какво написаха от Ботев на официалния си сайт: "Притежателите на абонаментни карти за настоящия сезон – 705 човека, ще получат достъп до Сектор „А“ на „Футболен комплекс Ботев 1912“. Посочените места на абонаментните карти няма да важат, като зрителите ще бъдат разполагани през най-малко две седалки.

За Трибуна Юг, с оглед капацитета от 800 места, ще бъдат пуснати в продажба 267 билета, които ще са на цена 8 лева. Пропуските за мача с ЦСКА-София ще бъдат налични за „жълто-черните“ привърженици в системата на Eventim от вторник (09.06) в 10:00ч. 

Феновете ще имат ограничение в броя на закупени билети, като всеки привърженик ще може да закупи максимум един билет". Мачът е в сряда (10.06) от 21:00 часа. А спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета заяви, че никой от останалите отбори за Купата на България не ги превъзхожда.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички