Край на ерата "Алън Пардю" в София: ЦСКА ще има нов 44-годишен треньор?


Край на ерата "Алън Пардю" в София: ЦСКА ще има нов 44-годишен треньор?
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

6917 0

По всичко изглежда, че престоят на Алън Пардю като старши треньор на българския гранд ЦСКА е към своя край, след като едно сръбско издание обяви, че легенда на Партизан ще застане начело на "армейците"!

"Nogomania" твърди, че 44-годишният сърбин Саша Илич е постигнал пълна договорка с ръководните фактори на стадион "Българска армия" и съвсем скоро ще подпише своя контракт:

"Младият специалист е постигнал пълно споразумение с ръководството на ЦСКА и ще поеме 31-кратните шампиони на България. Той е в Белград, където ще подпише своя договор с "червените"", посочва изданието.

За последно Илич бе начело на Чукарички, който впоследствие приключи сезон 2021/22 на трето място и си спечели евроучастие (Лига на конференциите). Сърбинът бе уволнен след скандал, тъй като в интервю след мач беше заявил, че негов футболист е трябвало да получи червен картон, а тимът му е трябвало да загуби конкретната среща, която завърши 1:1.

Споменава се, че ЦСКА е поддържал контакт със Саша Илич в последните два месеца, разговорите са на финалния етап и остава единствено слагането на подписи под споразумението. Ако 44-годишният треньор акостира в центъра на София, това ще бъде третият отбор в мениджърската му кариера - до този момент е бил начело на юношите на Сърбия и Чукарички!

Още новини за ЦСКА четете в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички