Гриша Ганчев е потвърдил, че ЦСКА ще маха 12-13 чужденци


Гриша Ганчев е потвърдил, че ЦСКА ще маха 12-13 чужденци
Снимка: Оф. сайт на Литекс

6442 0

В последните дни се появиха информации, че ЦСКА ще премахне цели 12 или 13 от своите чуждестранни играчи, а това дори е било потвърдено от собственика на "армейците" - Гриша Ганчев. Поне това твърди вече бившият футболист на "червените" Раул Албентоса пред испанското издание "Mundo Deportivo".

"В четвъртък, миналата седмица, собственикът на клуба ми се обади и ми каза, че ситуацията е много зле и че компаниите им имат много загуби. 90% от клуба се управлява от него и парите на компаниите му и той не може да се справи заради многото чуждестранни играчи. Всъщност, той ми каза, че ще освободи 12 или 13 чужденци, защото не може да се справя. Аз бях един от първите, като правя компромис и опитвам да помогна на клуба" - започна Албентоса.

"Играех много и бях важен, тук моите съотборници ме направиха капитан. Имах опит да играя в голямо първенство и хората бяха много доволни от мен, от представянето ми. Всъщност, президентът съжалява, че напуснах, но футболът е такъв и можем да се срещнем отново" - сподели още.

"Паузата за Коледа ни уби серията малко, бяхме в добра динамика. След това навлязохме в още една нормална серия. Имахме отбор, който да може да се пребори за титлата или поне да бъде втори. Все още има два редовни мача за първенството и още 10 мача за плейофите и мисля, че ще се справят добре. Бяхме и на полуфинала на Купата и това е малко жалко, защото мислех поне да спечеля Купата и да имам нещо тази година" - завърши бранителят.

Междувременно, веднага след като напусна, Раул Албентоса призна, че може съвсем скоро да се завърне в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички