Гриша Ганчев обявил на среща с лидери на феновете, че няма да се оттегли от ЦСКА


Гриша Ганчев обявил на среща с лидери на феновете, че няма да се оттегли от ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

19985 0

Единият от собствениците на ЦСКА - Гриша Ганчев, се е срещнал с лидерите на "червените" фенове, твърди "Мач Телеграф". Срещата се е провела на клубната база в Панчарево и на нея е бил обсъден много лошият старт на тима през сезон 2023/24.

За какво друго са разговаряли?

Дискутирани са и варианти за излизане от кризата, като феновете са настояли Ганчев да се оттегли от клуба заради липса на резултати, твърди изданието. Привържениците не са доволни от това как се управлява клубът от известно време.

В началото на миналия сезон "червените" запалянковци обявиха бойкот на мачовете на тима, който продължи няколко месеца. В крайна сметка бойкотът "падна".

Ганчев не иска да си тръгва

На въпросната среща бизнесменът е обявил, че няма как да предаде акциите на ЦСКА на другиго, тъй като има 23 милиона лева като банкови гаранции и инвестиции във футболисти на стойност 28 милиона лева. Вчера фракция "Офендърс" "скочи" на ръководството на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички