Ще пострада ли ЦСКА финансово след напускането на Гриша Ганчев: Нагоре или надолу ще е бюджетът за сезон 2024/25?


Ще пострада ли ЦСКА финансово след напускането на Гриша Ганчев: Нагоре или надолу ще е бюджетът за сезон 2024/25?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

14281 0

Привържениците на ЦСКА масово приеха положително новината, че Гриша Ганчев и неговият син Данаил се оттеглят от управлението на "армейците". Въпреки че изразиха големи благодарности към тях, феновете се обединиха около мнението, че е време за промяна.

Тук-там се прокрадна и позицията дали клубът ще разполага с подобен бюджет и като цяло какво ще бъде финансирането при новите собственици. Оказва се обаче, че това няма да е проблем, поне за следващия сезон 2024/25.

ЦСКА ще има по-голямо финансиране за сезон 2024/25

ЦСКА с повече пари след Ганчеви

Поне така твърдят колегите от "24 часа", според които не просто промяната няма да се отрази негативно на ЦСКА, но клубът дори ще разполага с по-голямо финансиране за следващата кампания, за което имало и пълни гаранции.

Изданието посочва още, че се задава цялостно преструктуриране при "червените", като новите шефове смятали да направят много промени. Допълва се, че така голяма част от служителите ще си тръгнат от клуба.

Освен това ще има процедура по промени във всички фирми около клуба. Разбира се, предстои и голямото решение за избор на строител на стадион "Българска армия", като интерес има от страна на всички големи фирми у нас.

Междувременно се появи информация, че клубът вече е предложил нов договор на свой играч, но той е отказал и ще напусне ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички