Готви се любопитен трансфер? ЦСКА взима свой юноша, но ще трябва да изчака?


Готви се любопитен трансфер? ЦСКА взима свой юноша, но ще трябва да изчака?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6371 0

Ръководството на ЦСКА работи усилено не само по селекцията на тима през зимния трансферен прозорец, но и в по-дългосрочен план. В Борисовата градина гледат в перспектива, а за това свидетелства интерес към българин от Първа лига.

Какво ново?

В радарите на "армейците" е попаднал 22-годишният техен юноша и настоящ играч на Пирин Андрей Йорданов. Левият бек се нрави с изявите си от началото на сезона и бива зорко следен от "червените", пише "Тема Спорт".

Той е племенник на бившия централен нападател на 31-кратните шампиони Евгени Йорданов, а към момента бива определян за един от най-добрите играчи в редиците на благоевградчани. Ако продължи в същия дух, е напълно възможно да се завърне на "Българска армия".

Има и пречнка

Това най-вероятно ще се случи в края на кампанията, когато договорът му с "орлетата" изтича и той ще бъде свободен агент. На този етап е невъзможно, тъй като след края на лятото е записал минути и за Крумовград. 

Правилникът гласи, че даден футболист няма право да играе за 3 различни отбора в рамките на една футболна година. Това би било възможно, ако Пирин фалира, каквито слухове има. Освен отляво на отбраната, Йорданов умее да се включва и по крилото.

Междувременно "армейците" обмислят 3 варианта за тренировъчна база на своите юноши.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички