ЦСКА обмисля 3 варианта за тренировъчна база на юношите


ЦСКА обмисля 3 варианта за тренировъчна база на юношите
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1880 0

От ръководството на ЦСКА са се спрели на три варианта, където може да бъде преместена тренировъчната база за детско-юношеската школа на клуба. Вече стана ясно, че младите таланти не могат да продължат да се готвят на помощните игрища на стадион "Българска армия" заради предстоящите строителни действия.

Какви са вариантите пред ЦСКА?

ЦСКА все още мисли варианти за ДЮШ

Към този момент опциите са терените на ВТУ "Тодор Каблешков" в квартал "Слатина" (по-известни като ПЖИ-то), тренировъчните игрища зад фитнес център "Ситняково" или стадион "Академик" на 4-ти километър, информира "Тема спорт".

В ЦСКА са се обединили около тази идея, след като са взели решение, че няма възможност децата от Академията да бъдат преместени на тренировъчната база в Панчарево, където ще се готвят единствено първият и вторият отбор.

Очаква се ремонтните дейности на стадион “Българска армия” да стартират до края на януари, като планът е в първите 8 месеца да текат дейностите по демонтирането на старото съоръжение, а в следващите 14 да бъде изградено новото такова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички