Изненадващ ход: ЦСКА си връща техничен и сърцат бивш играч през зимата?


Изненадващ ход: ЦСКА си връща техничен и сърцат бивш играч през зимата?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

35785 0

Ръководството и спортно-техническият щаб на ЦСКА готвят сериозна изненада по време на зимния трансферен прозорец. "Армейците" планират да си върнат бивш чуждестранен футболист.

Неочакван ход?

Съвсем скоро в Борисовата градина може да се завърне Жанио Бикел, информира "TribunaSofia.bg". Португалският полузащитник носи цветовете на 31-кратните шампиони неотдавна.

На "Армията" са се сетили за него и вече са се свързали с агента му, за да проучат възможността да си го върнат. В момента той е част от турския Газиантеп, а в страната твърдят, че възможността за негова продажба е голяма.

Договорът му с тима е до края на юни 2025-а година. Малко вероятно е обаче той да бъде изпълнен. Това от своя страна обнадеждава сериозно шефовете на ЦСКА.

Бикел за "червените"

Роденият в Гвинея-Бисау футболист акостира в България през лятото на 2018-а година като свободен агент от нидерландския Нек Ниймеген. Именно тогава начело на отбора застана и настоящият треньор Нестор Ел Маестро.

Не отне много време на халфа да се утвърди като важна част от състава на сръбския специалист. Той бързо се понрави на феновете със сърцатата си и технична игра както в средата, така и на бека. С червената фланелка записа 61 мача във всички турнири. През 2020-та година бива трансфериран във Ванкувър Уайткапс за сумата от около половин милион евро.

А междувременно куп "червени" легенди изпратиха "Армията" със страхотно Коледно тържество (СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички