Готова е оценката на "Българска армия" и базите в Панчарево, ето каква е стойността


Готова е оценката на "Българска армия" и базите в Панчарево, ето каква е стойността
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1917 0

Дългоочакваната оценка на "Българска армия" и базите в Панчарево на ЦСКА е готова. Това разкри министърът на младежта и спорта у нас - Красен Кралев. Той признава, че стойността им е оценена на 23 310 700 лв. и това е приемливо за "армейците".

"Оценката е много близка до тази, с която те бяха апортирани в дружеството „Сердика спортни имоти“. Тя е на стойност 23 310 700 лв., което отговаря на очакванията на ръководството на ЦСКА. Очаквам следващата седмица да седнем с тях на разговори за финализиране на създаването на новото дружество" - разкри Кралев по време на откриването на физкултурен салон в Своге.

Освен това, министърът коментира и многото заразени футболисти с коронавирус от Първа лига и призна, че е работил с БФС по въпроса. Ето какво сподели по темата:

"Много от отборите имат заразени футболисти и минаха през ада на коронавируса. Оттук нататък трябва да се разработят железни правила, за да минимизираме всякакви рискове за играчите, защото представете си това, което се случи с Черно море да се случи, с който и да е отбор от Първа лига по средата на първенството. Това означава 4-6 седмици да не разполагаш с футболистите си.

Разработили сме изисквания с БФС и апелирам клубните доктори да спазват правилата, да наблюдават стриктно какво се случва с футболистите им, защото те са на първа линия и трябва рано да диагностицират заболял футболист, за да може веднага да се реагира и да се намалят пораженията върху самия отбор. Всички тимове ще продължат с тестовете всеки месец. Изключително важен е периодът между тези тестове, защото всички отбори ще имат по 3-4 срещи и именно тогава разчитаме на клубните лекари да бъдат внимателни и да реагират при най-малкия симптом, който има даден футболист".

Междувременно, по всяка вероятност ЦСКА ще има нов капитан през следващия сезон, а Занев ще седне на пейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички