Валентин Антов става капитан на ЦСКА?


Валентин Антов става капитан на ЦСКА?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1384 0

Вицешампионът на България ЦСКА вероятно ще има нов капитан от новия сезон. Съдейки по действията на Стамен Белчев по време на подготовката, "Тема спорт" заключава, че Валентин Антов ще извежда "армейците" с капитанската лента от новата кампания.

Досегашният такъв Петър Занев дори не попада сред титулярите до този момент, като двамата централни защитници са именно Антов и едно от новите попълнения - Юрген Матей. Смята се, че Белчев ще използва тази двойка и за официалните двубои.

Досегашните избори за втори и трети капитан - Кристиян Малинов и Рубен Пинто, няма да са налични. Португалецът вече не е на "Българска армия", докато Малинов ще бъде продаден със сигурност, като просто се изчаква най-изгодната оферта. Потвърждения за това е фактът, че той не взе участие в нито една от контролите.

Петър Занев ще остане втори капитан, а е възможно Тиаго да бъде назначен за трети, тъй като е сред футболистите с най-много опит и стаж в този отбор на ЦСКА - ще стартира сезон номер 4 с "червените". A ето кога ЦСКА официално ще представи отбора за новия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички